Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
Sremac75

Sremac75 kaže:
http://www.lovack...zarade.pdf

Kako su onda prošle godine neki imali platu i po 120.000,oo dinara???
Jel to bilo nezakonito???
Mislim neusklađeno sa zakonom????

Da podestimo- po podacima iz Materijala za Skupštinu-neto za 2010. godinu :
A. Pantelić 1.206.749,oo dinara
R. Hadži Cenić 1.108.494, oo dinara
V. Mladenović 1.130.327,oo dinara
S. Tatović 1.344.124,oo dinara
A. Ćeranić 1.476.615,oo dinara
S. Filipović 1.061.400,oo dinara
V. Kostić 1.014.919,oo dinara
F. Irmenji 429.479,oo dinara
S. Vijatov 934.674,oo dinara
M. Mihajlović 425.420,oo dinara
B. Bajić 968.164,oo dinara

Po kojim osnovicama je ovo obračunavano?

KoTuKoga

PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Sremac75

Sremac75 kaže:
http://www.lovack...2011-1.pdf

A šta je sa lovcima iz Vojvodine???
Zar mi nismo članovi LSS???

Na nas se ne odnosi ni odluka o osiguranju, zar ne???
Hoćemo li mi uopšte dobiti člansku kartu LSS???

Koliko mogu da vidim za predsednika LSS su članovi LSS samo oni koji su uplatili članarinu direktno LSS!
Nigde ne spominje nas iz Vojvodine koji smo platili članarinu 1000 dinara...doduše LSV-u ali to su se oni tako dogovorili!

SRAMOTA PREDSEDNIČE!

PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Nigde nisam video, da je napravljen predlog izmena i dopuna Statuta LSS, što je bila obaveza po odlukama Skupštine LSS. Osim par diskusija članova UO na ovu temu, nema konkretnih rezultatata. Ili se čeka (ne znam šta), ili nisu sigurni kako uopšte da skroje izmene statuta.
Video sam da se odustalo od iniciranja izmena i dopuna Zakona o divljači i lovstvu i izrade predloga.
O podzakonskim aktima, čitam onaj dopis upućen g.Saši Orloviću, direktoru Uprave za šume, gde ga LSS obaveštava o usaglašenim pravilnicima, kao i o onim koji nisu usaglašeni, i traži od njega da u okviru svojih nadležnosti preduzme sve kako se usaglašeni pravilnici ne bi menjali u suštinskim stvarima. Malo mi čudno to, država (ministarstvo) će propisati pravilnike onako kako bude smatrala da je potrebno, izmene pravilnika su u nadležnosti ministarstva i uprave, ovaj zahtev direktoru uprave za šume je malo, hajde da kažem, neprimeren i izvan nadležnosti LSS, po mom mišljenju, u stilu 'nemojte da menjate bez naše saglasnosti', ja to tako razumeo.
Šta će se desiti, ako Uprava odluči da promeni, ili da donese neki pravilnik koji neće biti po volji LSS-u? Šta tu može da uradi LSS? Ništa! Može samo da se povinuje važećim propisima. Imali smo već sličan primer, oko distribucije lovnih karata, kada je distribucija omogućena i preko lovnih inspektora.
Kao neusaglašen, navodi se i Pravilnik o ustanovljenju lovišta i davanju u zakup (da ne navodim pun naziv)? Pa taj Pravilnik je već objavljen, i stupio je na snagu još prošle godine, pre 9 meseci, a navodi se u dopisu da je 'neusaglašen'?! I u vezi sa tim, pravilnik o lovnim područjima?!? Šta se sada radi, da li se zahtevaju izmene tih akata, i kakve? O čemu se ovde radi?!? I da li LSS može u okviru svojih nadležnosti, da traži izmene? Da li je to razlog, što se još nije krenulo sa postupkom raspisivanja konkursu za dodelu lovišta (ovo pitanje se može postaviti i nadležnima iz Uprave za šume)?
Mislim da bi LSS trebao da se okane ovakvog načina rada; mislim da bi im bolje bilo da se okrenu radu sa lovcima, zbog kojih postoje i od čijih para žive, a ne da se dopisuju i nadgornjavaju sa državom i da traže što bolju poziciju, možda više za sebe, ili možda za Jelen LSS, a manje za lovce!
U vezi toga, čitam da je pokrenut jedan sudski postupak oko osnivanja Komore, pa me zanima ko je pokrenuo spor, i oko čega?
Takodje, mislim da bi trebalo da malo oslušnu dešavanja i raspoloženje na terenu; ovde mislim na neke neproverene glasine koje su počele da kruže, u vezi lovišta i u vezi nekog 'ispipavanja pulsa', od strane neimenovanih lica (stranaca?), u kontekstu privatizacije lovišta, a preko postojećih LU!!! Ne mogu ništa konkretno da kažem i dokažem, ali glasine su izgleda počele da kruže, što ne mora ništa da znači, možda su sve to samo 'patke'. Medjutim, već par puta sam načuo sa različitih strana, da se provukla priča o tome, ali niko ne zna ili ne sme ili neće da kaže ništa konkretno.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lala
 Oko plata u LSS, samo bih mogao da dodam na Sremčeve upise, da nisam video da je objavljeno, koliko je neko iz uprave primio na ime raznih naknada za rad u UO, NO, komisijama i sl. Takodje, nisam video da je objavljeno negde, koliko je kome isplaćeno na ime dnevnica i troškova putovanja. Možda je taj iznos isto tako interesantan kao i informcija o visini zarada zaposlenih u LSS. A treba da se zna, da su iznosi zarada objavljeni NETTO! To znači, da je LSS za nekog ko je primio npr. 1.000.000,00 dinara u 2010. godini, morao na ime poreza i doprinosa da uplati još oko 600.000,00 državi, pa je rad te osobe koštao savez oko 1.600.000,00 hiljada!

I još jedno pitanje: ako je tačno da je g.Deja Milkov imenovan za sekretara LSV, a nalazi se na mestu člana NO LSS, da li je po Statutu moguće, da jedan čovek bude istovremeno na dva ovako važna mesta?

slavaplana
 Necu da gubim vreme da pojedincima odgovaram na njihove upise!Od Administratora niko na nikog neskace kad upise normalan upis i kad je to tema !Kad pojedinci odvale neku glupost , psovku ili uvredljivim tekstom blate drugog clana tu se reaguje!!!

Koliko se radi u Savezu najprimereniji bi bio MINIMALAC!!!!!!

Ove sto imaju par godina do penzije pod hitno poslati na biro i smanjiti drasticno rashode ako mislite da opstanete!!!

Nadam se da necete od lovackih para da dajete i opremnine!
To bi vas zatvorilo za 24 sata jer bi imali vece demostracije od strane lovaca nego sto je to bio 5 . oktobar!!!!!
Uzmite se u pamet i manje gurajte ruke u zajednicku kasu koju pune lovci svojim clanarinama!!
B)

Lala
 Jedan detalj mi je zapao za oči:
U aktuelnostima, objavljenom na sajtu LSS, piše da je informacija o pregledu lovnih osnova, od 18. maja. (pogledati na http://www.lovacki-savez-srbije.com/u...2011_2.htm )
U samom pregledu, na kraju tabele, piše da je pregled uradjen na osnovu podataka zaključno sa 01. julom! (pogledati na http://www.lovacki-savez-srbije.com/S...nova-1.pdf )
Neko se malo zaigrao sa datumima Grin, dešava se to, u žurbi Grin
Da nisu možda unapred radili? I znali podatke, mesec i po dana unapred? Ma vizionari su to Grin
Eeee ljudi, ljudi... Šta je potrebno frizirati datume izveštaja? Samo da ne kaže neko, da je to slučajno?

Metak

slavaplana kaže:
Necu da gubim vreme da pojedincima odgovaram na njihove upise!Od Administratora niko na nikog neskace kad upise normalan upis i kad je to tema !Kad pojedinci odvale neku glupost , psovku ili uvredljivim tekstom blate drugog clana tu se reaguje!!!

Koliko se radi u Savezu najprimereniji bi bio MINIMALAC!!!!!!

Ove sto imaju par godina do penzije pod hitno poslati na biro i smanjiti drasticno rashode ako mislite da opstanete!!!

Nadam se da necete od lovackih para da dajete i opremnine!
To bi vas zatvorilo za 24 sata jer bi imali vece demostracije od strane lovaca nego sto je to bio 5 . oktobar!!!!!
Uzmite se u pamet i manje gurajte ruke u zajednicku kasu koju pune lovci svojim clanarinama!!
B)

Pratim te vec duze vreme i ne mogu da se otmem utisku da tebe neko opasno lozi ,ako vec nemas ambicije za boljim polozajem u lovackoj hijerarhiji.
Zasto se ti brines oko opstanka saveza ,pa dajes neke savete.Pusti ih da propadnu.
Medjutim,sta ce se dogoditi ako zaista savez nestane.Da li ce biti bolje lovcima.Nece ,sigurno. Mora postojati jaka opozicija drzavnom aparatu koji je sve pretvorio u stranacke komore i tako zaposljava svoje kadrove.
Poklonicu ti se, ako zaista NAPISES ONO STO STALNO PRETIS(ime,konkretno).
Eto,meni je interes da savez opstane,sa kadrovima u koje ce lovci imati poverenja.
Plate u Beogradu ne mogu se meriti sa platama u unutrasnjosti.Razlog je naravno trziste.Diplomiranog.ing.masinstva sa iskustvom koga mora imati, ja placam ca.1200 evra,a u Leskovcu bi ga placao 400 e.
Smeta mi sto je pocela opsta pljuvacina po Beogradu.
Budi ljubazan i objavi validne podatke o platama iz LSV.

Lala
 Kolega Metak, kolike plate ti isplaćuješ, to je tvoja stvar, tvoja odluka i TVOJ novac! I tu ti niko ne može ništa zameriti, jer ti raspolažeš SVOJIM novcem, plati nekog i 12000 evra, ako hoćeš i možeš.
Zaposleni u LSS ne raspolažu svojim parama, nego parama koje uplaćuju lovci članovi, pa i oni koji primaju minimalac, ili čak ispod toga! Tu je drastična razlika kada se govori o zaradama! A da se kladimo, da bi na jedno radno mesto u LSS (kad već pominješ tržište), bilo barem deset kandidata, koji bi prihvatili da rade za mnogo manje plate, nego što su isplaćivane, kad se pogleda pregled lanjskih zarada iz skupštinskog materijala. Ne sporim stručnost pojedinaca iz uprave LSS, sporan je način trošenja lovačkih para. Koliko je primao administrativni radnik? Koliko je isplaćeno po ugovoru o delu? To nisu privatne pare, kolega, to su lovačke pare! Šta misliš, kako se oseća lovac koji odvoji 1000 dinara od zarade od 20 000, sa kojom jedva preživi, a posle pročita da su zaposleni u savezu primali njegovu šestomesečnu platu, za samo jedan mesec, da ne pominjem ostalo. Da li je kilo mesa 3 puta skuplje u BGD, nego u Nišu, npr? Da li je struja skuplja, benzin, grejanje? Da li su uopšte troškovi života 3 puta skuplji? Nisu, naravno! Pa gde je onda problem? Da nije možda u cenama kafe i pića u kafićima u ul. Strahinjića Bana? Ili su skupi novi modeli firmirane garderobe neke modne kuće na Terazijama, u TC Ušće, ili Delta City? Ma nije ni to... Pa šta je onda problem? Zar su zaposleni u savezu toliki stručnjaci, da im ni jedan drugi lovni radnik nije ni blizu? Ni to nije tačno - ima odličnih lovnih radnika i van BGD. Dakle, problem je u načinu trošenja para od članarine. Koliko procenata od prikupljene članarine, savez uloži u unapredjenje lovstva? Pogledaj skupštinski materijal, pa će ti biti jasnije.
Uostalom, zar ne treba da plata bude rezultat rada? Ako ti kažeš da kao vlasnik firme (ako je tačno) plaćaš ing.mašinstva 1200 evra, onda taj ing. treba da zaradi i svoju platu, i poreze i doprinose, i još deo koji će tebi ostati kao profit, zar ne? LSS nije profitna organizacija, brkaš 'babe i žabe'!!!
Državna aktuelna uprava ima opoziciju u Skupštini Srbije, a ne u udruženjima gradjana! LSS nije politička organizacija, o čemu ti pričaš? Ne brkaj politiku sa lovstvom i udruživanjem gradjana, čoveče.
Validni podaci o platama u LSS su objavljeni u februaru, za prethodnu godinu, u skupštinskom materijalu, poimenice! Sremac ih je još jednom postavio na ovoj temi, pogledaj na vrhu ove strane - ne pratiš pažljivo upise! Ali pošto ti reče da nisi član nekog LU i nisi član LSS, mislim da pričaš o materiji koju ne poznaješ. Time stavljam tačku repliciranju na tvoje upise. Ako nešto ne znaš, pitaj, pa će neki drugi član da ti da odgovor, ako zna. Nemoj pisati nesuvisle upise, molim te! I prati i dalje Slavu, slobodno, možda nešto i naučiš.

DakiNS
 Kako nije profitna Lalo pa za takav profit kada se sabere sve sto pokupe mesecno, ja bih ladno putovao iz NEW NOW svaki dan o svom trosku. Malo se salim ali Corak se opet zaleteo pa pobrkao . Za razliku od njega koji svojim radnicima DAJE plate ovi SAMI grabe koliko god mogu .Metak ajde reci sada da li bi ti drzao radnike a oni sami da uzimaju sta im je volja i zaradjeno i nezaradjeno ovde ti je tvoj IQ nesto zakazao
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

chaki
 dipl ing kod tebe metak mora da radi i da zaradi i da se vidi rezultat i ti ga na osnovu toga placas jer si mu ti poslodavac. Ovim ljudima iz LSS smo mi lovci poslodavci jer ima vec pocetkom godine uplatimo sve ono sto treba da bi izmirili obaveze prema njima. NAravno ocekujemo rezultate a njih nema.

Ono sto mi se ne svidja je sto recimo 2 isto rangirana inzinjera koji isto rade i zarade u 2 grada imaju razliku u platama. Priznaj da nije ni lepo ni ljudski. Ako mislis da su troskovi zivota ovog recimo iz Le manji idi dole pa pogledaj cene po prodavnicama iste su ako ne i vece nego u Bgdu.

Plati rad a ne mesto stanovanja.
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

Limun
 Lalo, chaki, Daki B)B)B) 
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

zoranp
 Može li neko da se seti ijednog dela na korist lovstva od te silne elite koja uzima tolike honorare za svoj rad!!Hmmm..osim par sednica CIC-a, nekoliko poludnevnih kurseva za "diplomorane stručne pratioce" na nekoliko lokacija u zemlji...ja se nemogu setiti ničega više!!!.HmmmNervozan..ček ček malo...aaaaa....ZOOTEKA ..e to je ipak najbolje delo koje čika Aca napravi, ali koliko znam nisu deca ostala dužna... i danas ga puno vole!!!!ROFLROFL
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

canis aureus

canis aureus kaže:

slavaplana kaže:
I Tata bi sine..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja gledam ove moje lovce koji nemaju da plate clanarinu a tamo neko u Beogradu trosi i nepita da lovac u 99% slucajeva nikad nije lovio dalje od svoje kuce 5 km!!!
Mislis da ljudi sa sela nevole da odu negde u lov ili da plata jelena ili svinju ako je nemaju u svom lovistu!!!!

Pa i ove dve kobasice koje ponesu su skupe!!!!!!!!!!!!!

možda bi bolje bilo da se iz BGa prebaci u Vlasotince ili Bačku Palanku možda
Zbunjen
Vole i ljudi iz Beograda ali nisu svi ljudi isti ljudi!

Složio bih se sa kolegom METKOM što se tiče "pljuvačine" po Beogradu!!!
Ne vidim razlog na ovoj temi da se raspravlja i raspreda to pitanje oko Beograda u tom kontekstu!
Možda bi neki pojedinci želeli da im se ostvari do sada ne ostvareni san pa da postanu "stanovnici" i žitelji Beograda pa imaju te neke mogućnosti, privilegije ili šta već!
Ne znam kolike su plate u NS, u Nišu, Vranju, Somboru ... i ne zanima me, pogotovo na ovoj temi, ali verujem da, recimo, doktori na klinici u Sr.Kamenici imaju veće plate nego njihove kolege u KBC Zemun ... a poznato mi je da veći broj vojvođanskih lovaca ima "privilegiju" i mogućnost da otpuca neki vredan trofej pre nego lovac iz Beograda!
OK ako se samo priča o platama u LSS ali sad "prozivati" Beograd zbog koječega ...
Kakve su plate u LSV u NS?!? Vojvodinašumama?!? Vojvodinavode?!?
BZVZSad
Tema je ...
Nazad na temu
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Lala
 Naravno da se ne raspravlja o platama u BGD, nego o platama u LSS.
Da li neko uopšte čita, ono što je objavljeno na sajtu LSS? Ako čitate, da li imate komentar neki? Ne treba se obazirati na pokušaje skretanja sa teme, mada izgleda da pokušaji delimično uspevaju.
C.A., nema ama baš nikakvih info, o LSV, pa ni o platama, to si pitao, a i to je off topic.

Sremac75

Metak kaže:
...................
Eto,meni je interes da savez opstane,sa kadrovima u koje ce lovci imati poverenja.

Plate u Beogradu ne mogu se meriti sa platama u unutrasnjosti.
...............
Smeta mi sto je pocela opsta pljuvacina po Beogradu.

Budi ljubazan i objavi validne podatke o platama iz LSV.

U prvoj rečenici se slažem u potpunosti sa tobom. Ali dotle je dalek put. I ja mislim da u ove "kadrove" lovci više nemaju nikakvo poverenje........ I šta se povodom toga dešava-NIŠTA!

Što se druge i treće rečenice tiče, moram ti reći da se uopšte ne slažem sa tobom. Ja ne znam da je neko na ovom portalu spomenuo Beograd i Beograđane u takvom negativnom kontestu, sve do tebe. Niti je iko ikada pljuvao po Beogradu i Beograđanima samo zato što je to danas, nažalost, popularno, i samo zato što se radi o Beograđanima.
Ali kada me već vučeš za jezik, na tvoju konstataciju "Plate u Beogradu ne mogu se meriti sa platama u unutrasnjosti" ja bih, ako bih bio zlonameran mogao reći "Tačno tako. Hajde da onda članarina za Beograđane bude 3 puta veća nego za ostale lovce"!
Molim svoje kolege sa Foruma koji su iz Beograda da me ne protumače pogrešno. Beograd je moj glavni grad, a ne Novi Sad, a lopov je lopov i ako je iz Beograda i ako je iz Novog Sada. A to što političari rade na teritorijalnom razbijanju Srbije, a lovački političari rade, ili su već završili posao, na podeli lovaca i lovačke organizacije, meni se ni malo ne dopada...naprotiv, protiv obe podele ću se svim svojim umećem i znanjem uvek i do kraja boriti.

Što se tiče LSV, oni su najmanje isti a verovatno još i gori od LSS, a kolike su im plate to evo već više od godinu dana ne mogu da saznam!
PraviloPraviloPravilo
Palica

chaki
 mnogo je kume 3 puta vece clanarine za nas Beogradjane. Ne radimo svi kod kolege metka u firmi pa da imamo 1200eurica batooooo.

O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

DakiNS
 Kolege ako cemo o platama moja je sa 30 godina staza 30 000, e sad izvinte molicu lepo nise novi sad toliko jeftiniji za zivot nego je po poslednjim istrazivanjima najskuplji. Ali to nije tema. Tema je sto one raspikuce nigde ne daju objasnjenja gde i kako su procerdali lovu niko pa ni temudjin koji kao avet projuri forumom i to samo ako je neki prikriven tekst, ukoliko nije prikriven ni ne prijavljuje se , a nikada nije rekao sta je to ona penzionerka tako dobro radila da joj je za proslu godinu isplaceno nekih 800 000 dinara, osim ako to nije neko pranje para , pa spremacica i kafekuvarica u LSS imaju vecu platu od vecine lovaca, da li stvarno sve toliko blista u LSSZbunjen
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

slavaplana
 Beograd nije SRBIJA!!!!!!!!

Pobegli ste u grad pa vratite se na selo da vidite kako je jeftino !!!!!

Metak dodji da kupis kucu u Staro Selu za 10.000eura sa 1 hektarom zemlje pa druze zasadi basticu i radi kao vecina u Opstini Velika Plana za 20.ooodin!
Ko te tera da zivis u Beogradu na tu skupocu!!!Vrati se covece nemoj da gladujes u Beogradu!!!!!Ti mozes SVOJ novac i da bacas ali ja za moj novac koji placam zelim da znam kako i gde se trosi,ko ga trosi i zasto!!!!!!
Pusti tu demagogiju ako se ugasi savez gradjanska opcija lovstva ce se ugasiti a Drzava ce sve rasprodati i pokvariti!!!
Ta prica je vec vidjena i nepije vise vodu!!!!
LSS treba da vidi kako se zivi sa 20.000din i kako se lovi po praznim lovistima po Srbiji!!!!!!!
Ti verovatno mislis da je drug Tito ziv,a da Drug Kardelj i dalje misli da radan covek mora da lovi i da jede divljac kako bi dao bolje rezultate na svom radnom mestu!!!!!!
PROBUDI se covece!!!!!!

Tito je umro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kardelje isto tako!!!!!!!!!!!!!!!!!

LSS trosi nenamenski LOVACKE PARE iskljucivo u interesu desetak ljudi koji rade u Savezu!!!!Dosta je bilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To da li cu da ja objavim sta je ko radio u Savezu nezavisi nikako od tebe vec cu to da uradim a mozda sam i vec uradio a da ti to neznas!!!!Citaj novine i gledaj buduci INSAJDER!!!!!!
Svidece ti se sigurno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dosadasnji je bio mala maca koliko u vezi lovstva ima prljavog vesa da ti nisi siguran sta pre da se istrazi!!!!!!!!!

Hvala bogu udruzenja su svatila kome i za sta treba da plate clanarinu pa vidim ispred saveza red ko ce pre da plati !!Jedva 21.000lovaca i to ste zvali ,molili, pretili i uenjivali da vam se plati!!!
Ako opstanete ove godine imali ste srece a za sledecu poplovina jos vam nece uplatiti jer nemaju zasta!!!!
I dalje otpisujte pozajmice,vozite sluzbena auta u privatne svrhe,jedite i pijte jer je kraj blizu!!!
LSS i dalje misli da ce preko setrinskih firmi koje je registrovao Savez i u Srbiji a i u Vojvodini da konkurise i dobije lovista na gazdovanje!!????????????
To mozete samo da sanjate!!!Sve donacije suvencije i predpristupni fondovi za lovstvo ce se ubuduce dodeljivati bez posrednika LSS i LSV vec direktno UDRUZENJIMA kao korisniku lovista!!!!

TO VAS BOLI A NE JA I NEKO MOJE POLITICKO AGAZOVANJE!!!!!!!!!

Da se ja pitam goli otok nije trebalo zatvarati vec napraviti listu ko ce pre na odmor i prevaspitanje je ovde ko god moze krade ali nema veze svi smo lovci i radni ljudi!!!!!
Ako je Beograd stvarno toliko skup benzin,grejanje,hrana ,daj adresu da te pomognem malo sa zimnicom da ne pocrkate gladni!!!!!!!!
Komsinica mi radi kod Kineza u Plani za 9.000din citav dan????????
Beogradjani i Savez neka zivi a mi centralna srbije neka pocrkamo!
NEMOZE!!!!!!!!Bice ponovo 5.oktobar ali prvo za LSS!!!!!!!!!!

Sremac75

chaki kaže:
mnogo je kume 3 puta vece clanarine za nas Beogradjane. Ne radimo svi kod kolege metka u firmi pa da imamo 1200eurica batooooo.

To je bilo samo hipotetički...meni su svi pošteni lovci isti, ma odakle dolazili!
Isto tako su mi isti i svi lovački lopovi!

Ali to nije tema!
Hajdemo o LSS!

Nestaje li?

O zloupotrebama!
PraviloPraviloPravilo
Palica

slavaplana
 AKO STE vI IZ lss OPOZICIJA dRZAVI ONI NETREBA DA SE SEKIRAJU JER JE VASA JACINA TOLIKO IZRAZENA DA STE DOSLI U SITUACIJU DA VAS VASE CLANSTVO NECE VISE!tO SE VIDI PO UPLATAMA ZA CLANARINU!!

jA KAD NEKOM VERUJEM JA BIH ZA NJEGA I RUKU DAO A ZA OVAKAV sAVEZ KOJI TOBOZE MENE CUVA DA ME DRZAVA NEPOKVARI I DA MI NEUZME LOVISTE KOJE TEK TREBA DA MI DA hvala lepo!!!!!!!!!
lss MOZE SAMO lsv DA BUDE OPOZICIJA I NISTA VISE!!!!!!!!!

Tito je umro!!!!Samoupravljanje zajedno sa njim !!!!

LSS prvo treba da sredi svoje redove i da komunisticki sistem delegata ukine!!!!Nelici ninasta vise i nema efekta !!!!!!!
Na celo saveza dovesti coveka od autoriteta koji je dobar i sa Drzavom i sa lovcima da bude spona izmedju struke i Fondova koje su u rukama Drzave!!!!!
U LSS sede ljudi koji su izgubili sve pozicije u svojim maticnim udruzenjima a prestavljaju nekakve lovce!!!!!!!
Znate svi ko su i kako opstaju sve ove godine!nebi me zacudilo i da penziju zatraze od LSS!

BRUKA!!!!!!!Sad

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,721,704 posete www.srbijalov.com