Ništa ono kao ovde ... upozorenje...ban na 3 dana...ban na 7 dana....
Odmah FIK...zauvek!
Aj što ne mogu da pišem zbog prostakluka, ali ne mogu ni da čitam, da se edukujem!
A može li neko da mi protumači ovu rečenicu??? "Ostavi se citiranja mojih postova jer mislim da je to neprimereno kako tvom statusu, godinama pa i profesiji."
Šta je pesnik hteo da kaže, ne zna ni sam pesnik!!!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Druže Sremac, zabole te baš, imaš i ti i Punisher, pametnijih stvari za razmišljanje, od Džeremaye.
Samo za tebe, podsećanje (xaxaxaaxaaaxaa):
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Mislim da je našeg dragog Jeremiju najviše iznerviralo moje pitanje za uzdanicu srpskog lovstva "Da li će mi se upisati u spomenar? "
Krivo mu je bilo što se on toga nije setio, pa se možda pobojao da se "svetli obraz srpskog lovstva" možda neće upisati njemu u spomenar.
A što se tiče pelena, Lalo tu si u pravu. Pogledaj ovaj moj upis, u koje je vreme bio.
A da bruka bude veće, nije dete krivo već se ja ko pravi probudio, misleći da se budim u 5.30 kao što se budim svakog jutra. I ne gledam da je 4.30. Kuvam po običaju sebi kafu, tablet mi je uredno upaljen, ko velim da vidim šta ima novo, ne gledam koliko je sati. Pijuckam kaficu, opuštencija, krenem da se spremam za posao, gledam TV da vidim kakvo će vreme da bude i kontam kako bre nema jutarnjeg programa kad je već "kao" 6.20.
A-ha kad bi bilo. Ono 5.20.
Supruga se iskidala od smeha, suze joj na oči idu od smejanja.
I tako... nisu uvek pelene krive. Ima nešto i u nama.
Izvinjavam se na .
Moram da pazim da ne bude odnosno BAN.
G.Jeremija je obrisao i svoj upis u kojem je izvređao mog brata Punishera, poredeći ga sa bebom u pelenama koja kaki po Loristu, i moj upis kojim osuđujem njegovo ponašanje!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
A ovo se zove usta moja hvalite me:
Hemingway kaže:
Veoma uspela proslava 115 godin Saveza odrzana je u prelepom Domu Garde Vojske Srbije u izuzetnom ambijentu kod ljubaznih i prijatnih domacina gosti su se osecali opusteno i srdacno uz prigodan program proslavili jubilej. Lorist press je zabelezio celokupna dogadjanja..
Jeremija odgovara:
A nisi rekao da je Lorist dobio zahvalnicu za doprinos razvoju lovstva. Srećni smo što smo od samo dvadesetak nosilaca ovog priznanja i mi bili ti koji su, priznajem neočekivano,poneli u svoju redakcuju ovo laskavo priznanje.
Hemingway kaže:
Mi iz redakcije smo posteno ocekivali ovo priznanje jer je stiglo zasluzno za sve tekstove i umece edukacije u lovstvu ove nase zemljice...
Ovo je kao nemontirana prepiska....
E sad mi dođe da se ispovraćam
E gospodo draga, alal vam "pošteno, neočekivano-očerkivano" priznanje....a to od koga ste ga dobili govori o tome kako ste ga zaslužili!
Nemojte samo da uskoro i ovu temu obrišete stideći se onoga što ste dobili i napisali!
A jel istina da na zahvalnici piše da se daje zbog nesebične pomoći LSS-u u držanju lovaca u mraku i neznanju?
Ili piše da je zbog podizanja repa lovačkim štetočinama?
Ili je zbog izuzetnog umeća sjedinjavanja sa eminentnim lovačkim rukovodiocima, ulaskom glavom kroz njihov analni otvor, uz mogućnost korišćenja lubrikanta ali ne obavezno (ili narodski - uvlačenja u dupe)?
Proslava je bila vise kao POMEN LSS od 500 zvanica 250 se pojavilo od toga bar 150 nisu uopste lovci!!!!!
Atmosvera kao na groblju!!!!
Jedino se na kraju nije reklo SLAVA MU samo je to falilo!!!
Kod mene na SAKALIJADI je bijo vise gostiju nego na proslavi 115god LSS toliko o tome!!!
Hahah. Jaooooj pa to mi zvuči kao kompliment. E ali povraća mi se od takvih likova koji se uvlače u dupe svima redom i ponašaju kao najjeftinije, da ne lajem. Spremni su i svoj obraz i diplomu i sve godine sticanja znanja da bace pod noge, zažmure, namažu se vazelinom i naguze. Zarad čega. Zarad pet minuta jeftine slave i lošeg marketinga. Zarad koga. Ljudi koji su pre sramota nego dika i ponos lovstva.
A brisanje upisa je posebna priča. Toliko jeftino i prozaično od G-dina Jeremije Trifunovića. Mogu misliti kakav će biti prema Temuđinu. Saviće se do zemlje velikanu srpskog lovstva, perjanici stručne službe LSS-a jer Bože moj, nagrada koju su jedini među njih 20 dobili mora da se opravda i "odradi", a kako, verovatno nikada nećemo znati.
Uprpao se Jeremija Trifunović pitanja koje je kao, tobože besan na vrhušku LSS-a, krenuo onomad da postavlja po Loristu, pa kada ga je brat Sremac zeznuo i sačuvao, da bi mu jednoga dana pokazao kakav je lik i koliko je mali, ovaj je brže bolje počeo da briše upise ko sumanut.
I sad jedan takav lik drži predavanje ko je beba, a ko čovek. Jooooj otvori se zemljo da propadnem
Hehehe, moj cenjeni koleZa Oscar je kanda opet zablistao u svojoj omiljenoj disciplini, koju je neko od forumaša (ne mogu sada da se setim ko) nazvao 'rektalni alpinizam'.
Savršena definicija!
A možda samo Oscarov miš na kompjuteru ima vlastiti nezavisni i nekontrolisan pogon, pa šeta po forumu i briše redom, a sve češće briše i upise svog vlasnika!
Pored gorepomenute discipline, moguće je da se uvodi i jedna nova/stara, a to je 'skakanje u vlastiti stomak'. Favorit za pobedu u toj disciplini je opet cenjeni autoritet za nezavisno novinarstvo, principijelni g.Oscar!
Nekako mislim da je ponašanje dotičnog lika iza Alana Forda uslovljeno onom rečenicom iz filma Maratonci : Ovaj puta me nećete prevariti! Hoću svoj deo! Zato je verovatno pustio na forum onaj svoj upis tek toliko da se vidi koliko je jaka sedma sila, pa je posle demonstracije sile brzo sve brisao da se što manje vidi bruka njegova i njihova. Lalo mislim da se ona disciplina primernije može nazvati REKTALNI SPELEOLOG
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
Lala kaže:
Hehehe, moj cenjeni koleZa Oscar je kanda opet zablistao u svojoj omiljenoj disciplini, koju je neko od forumaša (ne mogu sada da se setim ko) nazvao 'rektalni alpinizam'.
Savršena definicija!
A možda samo Oscarov miš na kompjuteru ima vlastiti nezavisni i nekontrolisan pogon, pa šeta po forumu i briše redom, a sve češće briše i upise svog vlasnika!
Pored gorepomenute discipline, moguće je da se uvodi i jedna nova/stara, a to je 'skakanje u vlastiti stomak'. Favorit za pobedu u toj disciplini je opet cenjeni autoritet za nezavisno novinarstvo, principijelni g.Oscar!
Mislim da će neko ko se bavi pisanjem istoriskih knjiga a bavi se ovom tematikom imati vrlo bogat izvor informacija pogotovo ako sagleda postove sa analitičke strane.
Kao uvertiru za večerašnje gostovanje sekretara LSS na radio Lorist, predlažem vam da pročitate tekst iz revije ZOV, koji govori o proslavi 115 godina LSS, i deo govora g.Popovića, predsednika LSS, u kome se dotakao nekih značajnih stvari, opet u svom stilu.
Tekst pod naslovom 'Dobar pogled-za opstanak', je objavljen na sajtu revije ZOV, a možete ga pročitati ako kliknete na sledeći link: http://www.zov.rs/code/navigate.php?I...icleId=472
Najbolji je onaj deo oko angažovanja svih potencijala,pre svega snaga i prednosti LSS, ako se stvarno angažuju koliku li će tek onda da traže platu verovatno u rangu Obame i Medvedeva, jer ovu astronomsku su dobijali a da ništa nisu radili
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
"Ostaje naš proklamovani cilj i interes da zadržimo 90 odsto površina lovišta, sa koliko sada gazduju lovačka udruženja u Srbiji, da korektno učestvujemo u procesu dodele lovišta na gazdovanje, gde ćemo istaći sve naše prednosti..."
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻